Welkom op de website van De Massagepraktijk!


Mijn naam is Linda Metzelaar en ik ben sinds 2021 o.a. gediplomeerd sport en ontspanningsmasseur.

Het menselijk lichaam heeft mede door het beoefenen van diverse sporten altijd mijn interesse gehad en heb ik ervaren hoe belangrijk het is om inspanning én ontspanning in balans te houden.


Het was dan ook een kwestie van tijd om te starten met de opleiding tot ontspanningsmasseur. Na het behalen van mijn diploma heb ik ook de cursussen hotstone, cupping en bindweefselmassage en fascia therapie gevolgd en deze met succes afgerond. Vervolgens heb ik het diploma sportmasseur behaald en weet ik dat ik nog lang niet klaar ben met leren! 

Het is te leuk en te interessant!


Graag help ik jou verder op het gebied van ontspanning, overbelasting, ter voorbereiding op een wedstrijd, het optimaliseren van herstel na (sport) inspanning en blessures.


Liefs,

LindaATS___serialized1
NGS___serialized1

Contactformulier


Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact op door mij een e-mail te sturen naar massagepraktijkinfo@gmail.com of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik zal deze z.s.mn. beantwoorden!

   
   
   
   
   

  Huisregels & Algemene voorwaarden

  Eerste afspraak

  Bij de eerste afspraak stel ik altijd een aantal vragen om te bekijken of er geen medische redenen zijn waarom ik je op dat moment geen massage kan of mag geven.

  Ik zal nooit een medische diagnose stellen en zal bij twijfel je dan ook doorverwijzen naar de huisarts en/ of specialist.

    

  Alle afspraken

  Aan het begin van elke afspraak zal ik een aantal vragen stellen die de massagebehandeling bepalen.

   

  Hygiëne

  Hygiëne is erg belangrijk en ik houd me dan ook aan de normen rondom hygiëne en verwacht ik dit ook van cliënten.

   

  Ondergoed

  Tijdens de behandeling wordt het ondergoed altijd aangehouden en de BH zal indien nodig tijdens de behandeling worden losgemaakt.

   

  Betaling

  De betaling kan middels een betaalverzoek of contante betaling.

   

  Afspraak verzetten

  Wil je een afspraak verzetten?

  Geen probleem wanneer je dit 24 uur van te voren per mail doorgeeft, binnen de 24 uur zal er 50% van de afgesproken behandeling in rekening worden gebracht.

   

  De Massagepraktijk verleent GEEN erotische massages! Tevens zal er op aanvraag of inspelen op tijdens een behandeling direct de behandeling worden gestaakt.

  De Massagepraktijk  (hierna als DM genoemd)

  Bij DM worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel behoudt DM zich het recht om af te zien van de massage/behandeling en wordt u door verwezen naar huisarts of specialist.

  Cliënt maakt uit eigen vrije wil gebruik van diensten van DM en DM kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, na- of bijwerkingen, welke ook, die uit deelneming aan massage en/of behandelingen en/of gebruikmakend van de diensten van DM voortvloeien.

  Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in aanloop om het te worden, is het belangrijk dit voorafgaand aan de behandeling aan DM te melden. Ik masseer de eerste 14 weken van de zwangerschap niet.

  Informatie die u tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke en/of medische gegevens worden zonder schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt.

  Cliënt blijft verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid aan DM.


  DM stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van eigendommen en ongevallen in en rondom de massagepraktijk.

   

  Cliënten die gebruik maken van de diensten van DM, gaan automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

   

  Cadeaubonnen

  Bij inlevering van de cadeaubon vindt geen gehele of gedeeltelijke teruggaaf van geld plaats.

  DM is niet aansprakelijk te stellen voor directe of indirecte beschadiging aan of op de cadeaubon alsmede voor beschadiging, diefstal of verlies van de cadeaubon.

  Het reproduceren van de cadeaubon is verboden, handel en verkoop vindt uitsluitend plaats via DM.

  Een cadeaubon is alleen geldig indien deze is voorzien van een geldige handtekening van DM.

  Bij verlies van de cadeaubon vervalt het recht op eventuele openstaande behandeling/massage.
  De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.