massages 

ontspanningsmassage

Bij een (ontspannings)massage denk je al snel alleen aan een rugmassage. Maar wat te denken van de armen en benen! De hele dag gebruiken we deze ook, maar we vergeten ze een beetje. Ook de armen en benen kan ik onder handen nemen. Een combinatie is dus mogelijk. Mocht je dit willen dan kunnen we vooraf overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Tevens behoort een gezichtsmassage ook tot één van de behandelingen. Bij een gezichtsmassage masseer je de huid op een zeer zachte wijze waarbij je de lymfecollectoren activeer en dit zal bijdragen aan de afvoer van lymfevocht.

Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid. Het stimuleert namelijk de bloedsomloop, waardoor je huid gaat stralen en je er jonger uit gaat zien. 

cuppingmassage

Cuppingmassage is een behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde.

In mijn praktijk maak ik gebruik van plastic cups, deze trekken d.m.v. een pomje vacuüm. De doorbloeding, zowel in als onder de huid, wordt hierdoor sterk verbeterd.

Zoals bij elke (eerste) afspraak vindt er vooraf een gesprek plaats en zal ik de behandeling uitgebreid toelichten. Het is van belang dat we tijdens de behandeling goed blijven communiceren met elkaar. Een cuppingmassage is niet helemaal pijnvrij, maar de voordelen zullen snel merkbaar zijn.


Toepassingsgebieden cupping:

-opheffen blokkades

-bindweefselmassage

-triggerpoints

-cellulitebehandeling

-lymfedrainage.


Cuppingmassage kan gebruikt worden voor meerdere klachten: pijn in spieren en gewrichten, rugpijn, hoofdpijn, migraine, nekpijn, schouderpijn verklevingen, cellulite etc.

Absoluut een aanrader! 


hotstonemassage

Bereik absolute ontspanning met een hotstonemassage!

Ik gebruik voor deze massage echte Basaltstenen, deze stenen zijn gevormd door vulkanische activiteit en afzetting. Hierdoor slaan ze de warmte goed op en geven de warmte ook langzaam af.

De warmte dringt tot ongeveer 3 cm door in het spierweefsel en zorgt hierdoor voor soepele spieren, ook zijn de spieren door de warmte beter te masseren!


De werking van een hotstonemassage is:

-ontgiftend

-pijnverlichtend

-stressverlagend én zeer ontspannend